Hogeschool van Amsterdam

Research Awards 2017

Wat is het HvA Onderzoek van het Jaar?

De HvA Research Awards: een podium voor mooi, goed en impactvol onderzoek. We horen de onderzoekers die hier aan werken, van lectoren tot docent-onderzoekers en studenten. We verdiepen ons in de ontwikkelingen in de onderzoeksbranche, en die van onszelf, met een betrokken keynote spreker. Als laatste bieden we je de mogelijkheid je onderzoeksnetwerk te versterken. Kortom: hier wil je bij zijn!

Voor studenten én medewerkers

Meedoen is dit jaar makkelijker dan ooit en voor alle HvA-medewerkers en afstudeerstudenten die in een team onderzoek doen. Ook meedoen? Lees meer op MijnHvA (alleen voor gebruikers met een HvA-account). Let op: meedoen kan t/m 1 oktober. 

Oktober: Nominaties bekend

Een jury, bestaande uit lectoren van de HvA Onderzoeksraad, nomineert vijf onderzoeken voor het Research Awards Event op 7 december. Half oktober zijn de finalisten bekend. 

November: maand van het onderzoek

Korte onderzoeksfilms, nieuwsberichten, gesprekken op social media en meer. In de maand november gaat alle aandacht uit naar de vijf genomineerde onderzoeken. Voor de onderzoekers van deze teams geven we een presentatietraining. Hoe vertel je kort, krachtig en begrijpelijk over jullie onderzoek? 

7 december: Research Awards Event

Het evenement wordt ingeleid door een toonaangevende spreker. Een vakjury én het publiek beoordelen de presentaties van de genomineerden over hun onderzoek. Daarna volgt de feestelijke uitreiking van de Research Awards. We sluiten de middag af met een netwerkborrel. Zet de datum nu alvast in je agenda!

Debby Landkroon, winnares publieksprijs Research Awards 2016

Debby Landkroon ontvangt de publieksprijs van Huib de Jong, voorzitter College van Bestuur HvA

De Research Awards is voor mij een waanzinnige ervaring geweest. Ik heb veel geleerd van de presentatietraining én heb mijn onderzoek mogen toelichten op BNR Nieuwsradio. Het is een iets prachtigs om op terug te kijken.” 

Debby Landkroon, afstudeerstudent HBO-rechten (winnares publieksprijs 2016)
 

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 22 juni 2017