Hogeschool van Amsterdam

Open dag 17 februari 2018

10.00 - 14.00 uur

Op de open dag kun je sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes en presentaties bezoeken en deelnemen aan een minicollege of proefles. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Vooraanmelding

Meld je alvast aan en krijg bericht wanneer je je echt kunt aanmelden voor de open dag van 17 februari. Vergeet niet na je eerste aanmelding je e-mailadres te bevestigen. Zo blijf je op de hoogte van nieuws over de open dag *.  

Let op: bij de bacheloropleiding AMFI – Amsterdam Fashion Institute,  Fysiotherapie, HBO-Verpleegkunde voltijd en Toegepaste Psychologie voltijd kun je je tijdens deze open dag alleen oriënteren voor studiejaar 2019-2020. De inschrijving voor studiejaar 2018-2019 sluit voor deze opleidingen op 15 januari 2018. 

* De opleidingen Academie voor Lichamelijke Opvoeding, European School of Physiotherapy, Forensisch Onderzoek, Sportkunde en Sport Studies doen niet mee aan de open dag van 17 februari.

Kom met het openbaar vervoer

Er is helaas geen mogelijkheid tot parkeren, behalve voor mindervaliden en voor de locaties Dr. Meurerhuis en Nicolaes Tulphuis. Kom daarom met het openbaar vervoer. 

Voor de locaties Amstelcampus, Leeuwenburg en Fraijlemaborg is parkeren bij Transferium Amsterdam Arena mogelijk. Het weekendtarief is € 1,- per 24 uur. Vanuit daar zijn deze locaties bereikbaar met de metro (halte Weesperplein voor de Amstelcampus en halte Amstelstation voor de Leeuwenburg). 

Kun je niet op 17 februari?

Dan is er nog een open avond op dinsdag 17 april 2018 van 18.00 tot 21.00 uur*.

Let op: bij de bacheloropleiding HBO-Verpleegkunde voltijd en Toegepaste Psychologie voltijd kun je je tijdens deze open dag alleen oriënteren voor studiejaar 2019-2020. De inschrijving voor studiejaar 2018-2019 sluit voor deze opleidingen op 15 januari 2018. 

* De opleidingen Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), AMFI-Amsterdam Fashion Institute, European School of Physiotherapy, Forensisch Onderzoek, Fysiotherapie, Sportkunde en Sport Studies doen niet mee aan de open avond van 17 april.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 12 januari 2018

3 tips hoe je ouders kunnen helpen bij je studiekeuze